Siirry pääsisältöön
Meidän perhe


Hei!
Olemme Pauli ja Linnea Lindelöf, 30+ aviopari Etelä-Suomesta. Yhteistä taivalta meillä on takana jo yli 10 vuotta. Perheeseemme kuuluvat lisäksi kissasisarukset Luke ja Leia sekä Vilma-koira. Nämä eläimet oli hylätty ensin kirkolle ja myöhemmin ne saivat meiltä kodin. 19-vuotias kissavaari Ludvig, joka matkusti kanssamme Suomesta Thaimaahan, nukkui pois helatorstaina 10.5.2018.

Työskentelemme Suomen Vapaakirkon ja WEC Internationalin lähettäminä Pohjois-Thaimaassa. Saavuimme Thaimaahan alkuvuodesta 2016.

Taustaa
Olemme molemmat opiskelleet Suomen teologisessa opistossa. Linnea suoritti 2-vuotiset lähetystyöopinnot ja Pauli 4-vuotiset lähetyspastoriopinnot. "Siviiliammatiltaan" Linnea on luokanopettaja.

Lähetystyö on ollut meillä molemmilla mielessä jo teinivuosista alkaen. Aluksi ehkä hieman romanttisena haaveena, mutta olemassa joka tapauksessa. Molemmilla on myös alusta asti ollut mielessä Aasia. Tavattuamme ja mentyämme naimisiin, alkoi tuntua siltä, että olisi aika ottaa konkreettisia askelia tulevaisuudessa tapahtuvaa lähtöä kohti. Lähdimme opiskelemaan!

Kun saimme lähetystyökurssimme suoritettua, tuli ajankohtaiseksi lähteä tutustumismatkalle ihan paikan päälle. Tässä vaiheessa emme vielä itse ajatelleen Thaimaata tulevana kohdemaanamme, vaan ajauduimme sinne puolivahingossa. Tarkoitus oli viettää pääosa kolmen viikon matkastamme toisessa Aasian maassa ja vain piipahtaa Thaimaassa, mutta niinhän siinä sitten kävi, että meistä riippumattomista syistä muut suunnitelmat kaatuivat, ja vietimme kaikki kolme viikkoa reissaten ympäri Keski- ja Pohjois-Thaimaata.

Matkan aikana pohdimme ja rukoilimme, olisiko tämä maa sittenkin meidän paikkamme. Varmuus asiasta tuli kuitenkin vasta myöhemmin, pikkuhiljaa matkaa seuranneen talven aikana. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti lähteä kentälle huhtikuussa 2015, mutta sitten Thaimaan viisumikäytänteet muuttuivat ja viisumien odotusaika piteni tuntuvasti. Muutamien yllätysten jälkeen saimme viisumit lokakuussa 2015 ja kone Thaimaahan nousi Helsingistä 11.1.2016.

Päivitetty 10/2018

Kommentit

Instagram @paulinnea_