Siirry pääsisältöön
Kotona

Alkuperäissuunnitelman mukaan meidän piti päästä muuttamaan omaan kotiimme heti sunnuntaina, kun saavumme Takiin. Edellisten asukkaiden poismuutto kuitenkin viivästyi muutamalla päivällä, koska heidän uudessa asunnossaan olikin aloitettu vielä viime hetken lattiaremontti muuttopäivän aattona. Oman kodin sijaan vietimme siis ensimmäiset päivämme Takissa väliaikaismajoituksessa.

Torilta

Kovin paljon aikaa majapaikassa emme tosin ehtineet viettää, päivät kun täyttyivät virastoista, valokuvaamosta, papereiden täyttämisestä sekä uusiin työtovereihin ja kaupunkiin tutustumisesta. Nyt meillä on myös thaimaalaiset SIM-kortit. Kun asiakas ostaa kortin, hän saa valita esillä olevista korteista ja numeroista mieleisensä. Ihmettelimme, kun osa korteista oli kalliimpia, osa taas halvempia, vaikka myyjä vakuutti kaikkien olevan samanlaisia. Lopulta hintaeron syy selvisi: "kauniimmat" numerot maksavat enemmän. Sellaiset, joissa on hyviä, pyöreitä, onnea tuovia numeroita. Meidän uudet numerot on niitä rumia.

Viralliset valokuvat

Torstaina sitten pääsimme muuttamaan! Tämän viikonlopun aikana olisi tarkoitus saada koti kutakuinkin mallilleen ennen ensi viikolla olevaa koko Thaimaan kentän rukousretriittiä.

Autoimme työkavereiden kanssa edellisiä asukkaita poismuutossa.

Kommentit

 1. Jee, kivoja kuvia taas.
  Just nyt muuten hoksasin, että blogin nimihän on muuttunut.
  Mysteerinen "Mangojen maa" alkaa siis pikkuhiljaa muuttua arkisesti Thaimaaksi. ;) No ehkä ei vielä, on siellä kaikki vaan niin jännän erilaista.

  VastaaPoista
 2. Jee, paljon onnea uuteen kotiin!!

  Olettepa muuten upean virallisia :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Juu, vaihdettiin nimi kun nyt ei enää olla matkalla, vaan ihan perillä. Alkusointuja ja silleen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mitä ajatuksia teksti herätti sinussa?

Instagram @paulinnea_