Syksy

10 viikkoa
11 seurakuntaa
3740 kilometriä

Kahvitauko tien päällä

Näissä merkeissä on kulunut meidän perheen syksy! Viikot ollaan oltu töissä, viikonloppuisin kierretty seurakunnissa. Pohjoisin vierailukohde oli Raahe, itäisin Iisalmi ja eteläisin Helsinki ja läntisin Huittinen. Ei siis ihme, että blogissa on syksyn ajan ollut hieman hiljaisempaa.

Vierailuilla kerroimme lähetystyöstä. Pikakelasimme lähetystyön historian, loimme katsauksen lähetystyön ja maailman uskontojen nykytilanteeseen ja esittelimme saavuttamattomien kansojen käsitteen. Kerroimme myös tarkemmin Thaimaasta ja tulevasta työstämme siellä. Paulin saarna käsitteli lähetyskäskyä ja sitä, miten kansojen tavoittaminen on ollut Jumalan intohimo kautta maailman historian.

Pietari Brahe Raahessa

Kun aiemmin tänä vuonna sovimme seurakuntien kanssa vierailuajoista, meitä vähän hirvitti. Täydet työviikot ja viikonloppujen reissuihin kuulostivat rankalta yhdistelmältä. Nyt kaiken jälkeen ei voi kuin ihmetellä, miten kevyesti kaikki lopulta kuitenkin meni. Väsymystä ei voi välttää, mutta kokonaisuutena jäätiin kuitenkin plussan puolelle. Varmasti tässä auttoi se, että aiemmista kokemuksistamme viisastuneina osasimme tällä kertaa jo alkusyksytä varata joka kuulle yhden vapaan viikonlopun.


Vieläkin hymyilyttää!

Seurakunnissa vierailu oli mielenkiintoista ja antoisaa, ihmiset ystävällisiä. Saimme monessa paikkaa kokea ihanaa vieraanvaraisuutta ja huolenpitoa. Kiertueen aikana tuli myös nähtyä kaupunkeja, joissa emme olleet koskaan aiemmin vierailleet. Ihan kiva kuitenkin, että tästä eteen päin tahti vähän rauhoittuu! Loppuvuoden aikana vierailemme luultavasti vielä muutamassa nuortenillassa.

Kommentit