Siirry pääsisältöön
Seurakuntavierailuja

Viime viikolla saimme vierailla kahdessa seurakunnassa.

Helatorstaina olimme vieraina Suomen metodistikirkon valtakunnallisessa lähetyspäivässä Turussa. Päivässä oli mukana metodisteja ympäri Suomea: Turusta, Helsingistä, Lahdesta, Asikkalasta, Porista ja Kuopiosta.

Päivä oli hyvin rakennettu. Osallistujat saapuivat paikalle kymmeneltä. Silloin juotiin alkukahvit ja vaihdettiin kuulumisia. Yhdeltätoista alkoi jumalanpalvelus, jossa Pauli saarnasi. Jumalanpalveluksen jälkeen maistui lounas ennen toisen tilaisuuden alkamista, jossa eri lähetystyömuotoja esiteltiin enemmän. Tässä tilaisuudessa Linnea piti esitelmän lähetystyön tilanteesta maailmassa tänään ja kuvasi meidän polkuamme lähetystyöhön.

Oli upeaa olla mukana päivässä, jossa seurakunnat eri puolilta kokoontuvat yhteen juhlimaan Jeesuksen taivaaseen astumista ja meille annettua lähetystehtävää. Kaikkialla maailmassa seurakunnalla on vain yksi tehtävä: tehdä kansoista Jeesuksen opetuslapsia. Tämä tehtävä toteutuu niin paikallisessa seurakunnassa kuin lähetystyössä.

Sunnuntaina olimme saarnaamassa ja esittelemässä lähetystyötä Hyvinkään vapaaseurakunnassa. Ihmiset olivat kiinnostuneita Linnean esityksestä ja esittivät kysymyksiä. Tuntuu rohkaisevalta olla mukana tilaisuuksissa, jossa ihmiset ovat kiinnostuneita lähetystyöstä ja halukkaita saattamaan yhteisen tehtävämme loppuun.

Saisipa tietoisuus maailman tilanteesta ja auttamismahdollisuuksista lisääntyä siten, että mahdollisimman moni halukas pääsee osallistumaan lähetystyöhön omassa elämässään.

Kommentit

Instagram @paulinnea_