Siirry pääsisältöön




Vierailuilla uskonnon tunneilla

Meidät kutsuttiin vieraiksi valinnaiselle uskonnonkurssille kertomaan lähetystyöstä. Kaksoistunti ysiluokkalaisten kanssa meni nopeasti. Oppilaat vaikuttivat varsin kiinnostuneilta aiheesta.

Oppitunnilla näytimme lyhyen pätkän lähetysaiheista videota, kerroimme lähetyskäskystä ja siitä, miten läpi koko Raamatun käy ilmi, kuinka Jumala rakastaa sekä yksittäisiä ihmisiä että kansoja ja tahtoo heidät yhteyteensä. Vanhan testamentin alkusivujen Paratiisista Uuden testamentin Ilmestyskirjan uuteen maailmaan Jumalan rakkaus pysyy samana ja rakkaus kuuluu jokaiselle, joka tahtoo ottaa sen vastaan.

Otimme myös pikakatsauksen lähetystyön historiaan apostolien ajoista näihin päiviin sekä maailman nykytilanteeseen evankeliumin leviämisen näkökulmasta. Oman tarinamme kautta kerroimme, miten valmistaudutaan lähetystyöhön, miksi kohdemaahan perehtyminen sekä eri asioiden opiskeleminen on tärkeää ja millaisia erilaisia lähetystyön muotoja on olemassa.

Aikaa oli myös oppilaiden kysymyksille ja keskustelulle. Jakamassamme monisteessa annoimme tiivistelmän oppituntien aiheista, listan hyödyllisistä nettisivuista, yhden kirjavinkin sekä kannustimme pohtimaan lähetystyöhön liittyviä asioita.

Kommentit

Instagram @paulinnea_