Viikko 10

Viimeinen viikko kandikurssista meni palautetta antaessa, kirjoja palauttaessa, viimeisiä lomakkeita täyttäessä ja jäähyväisiä jättäessä. Istuimme iltaa niin uusien ystävien kuin kandiryhmän kanssa. Keskustelimme siitä, mitä tulee tapahtumaan kandidaattikurssin jälkeen.

Maanantaina meiltä pyydettiin palautetta kursseista ja opettajista sekä kirjallisesti että palautekeskustelussa. Saimme myös itse kuulla, mitä havaintoja WEC UK oli tehnyt meistä kurssimme aikana. Aikalailla samoja positiivisia asioita he olivat huomanneet, kuin mitä muualtakin olemme kuulleet. Oli rohkaisevaa kuulla niitä uudestaan.

Erityisen hienoa oli, että lähetysjohtajamme pääsi osallistumaan valmistumispäiväämme. Hän saapui Bulstrodeen jo maanantai-iltana. Kävimme yhdessä syömässä ja vaihdoimme kuulumisia. Tuntui niin kotoisalta istua iltaa tutun ihmisen kanssa ja keskustella suomeksi.

Juhlapäivä oli tiistaina. Tilaisuudessa olivat läsnä WEC UK:n johtajat, kandidaattikomitea, WECin työntekijöitä, me uudet työntekijät, ja uusien työntekijöiden seurakuntien edustajia.

Lähetysjohtajamme pitämässä puhetta.
Allekirjoitamme paperit WEC UK:n johtajan kanssa.
Torstai-iltana me, WECin uudet työntekijät, järjestimme muulle henkilökunnalle ja vieraille gambialaisen illallisen. Illallisen jälkeen olimme järjestäneet hauskaa ohjelmaa ja kisailuja, joissa pääosia esittivät "vapaaehtoiset" kandidaattikomitean jäsenet. Naurua riitti.

Perjantaina sitten lähdimme. Aulaan kokoontui joukko ihmisiä hyvästelemään meitä. Saimme kyydin rautatieasemalle. Vilkutin ulkona olevalle joukolle auton ikkunasta niin pitkään, kun meillä oli näköyhteys toisiimme.

Kommentit