Kandidaattikurssilla syyskuusta marraskuulle


Elokuu vaihtui syyskuuksi ja pian lennämme Englantiin kandidaattikurssille 9.9. - 14.11. Rinkat ovat jo esillä ja jännitystä ilmassa!

Seuraavat pari kuukautta vierähtävät Gerrards Crossissa, Englannissa. Gerrards Cross on noin 8000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee 40km Lontoosta länteen. Reilun parin kilometrin päässä Gerrards Crossista sijaitsee Bulstrode, jossa tulemme asumaan ja opiskelemaan. Kyseessä on vanha linna, jonka WEC International lähetysjärjestö on ostanut 1960-luvulla omaksi keskuksekseen. Google Mapsin ja kuvahaun avulla voit kurkistaa paikkaa. Omia kuvia tuolta ajalta lähetämme matkan jälkeen.

Tänä syksynä meitä osallistuu kandidaattikurssille ennakkotietojen mukaan 5 perhettä. Kaikki osallistujat ovat jo suorittaneet aiemmin omat ammattiopintonsa ja vähintään kahden vuoden teologiset opinnot. Osa kurssin asioista on meille uusia, osaa olemme käsitelleet jo omissa opinnoissammekin. On kuitenkin tärkeää, että jokainen tuleva WECin työntekijä käy kandikurssin ja siten aloittaa lähetystyön samalta sivulta muiden kanssa.

Kandikurssi koostuu 11 aihekokonaisuudesta. Tässä muutamia:
-WEC lähetysjärjestönä
-Tiimityö
-Hengellisen työntekijän identiteetti - Media ja viestintä
-Elämä ja työskentely monikulttuurisessa ympäristössä
-Trooppiset sairaudet (tämän saamme yksityisopetusena ekstrana!)

Päivitämme tänne tapahtumia matkastamme.

Kommentit

Lähetä kommentti

Mitä ajatuksia teksti herätti sinussa?