Kesäloman tapahtumia

Kesäkuussa meillä oli soveltuvuuskokeet ja psykologin haastattelut. Tulokset saimme juhannuksen jälkeen. Arvioraportin summaava loppulause oli:"Pauli / Linnea Lindelöf is a Recommended, good applicability candidate for this position in the missionary work." Meitä voidaan siis suositella lähetystyöhön. Arviossa kerrottiin nykytilanteestamme, motiiveistamme ja suunnitelmistamme, testien tulokset sekä eriteltynä vahvuuksiamme ja kehittämiskohteitamme.

Kesäkuun viimeisellä viikolla olimme muutamana päivänä mukana seurakunnassamme järjestettävällä varhaisnuorten JunnuDynis-leirillä. Hoidimme kioskia ja siivosimme vessat sekä salin ohjelman loputtua. Leirin jälkeen suuntasimme Vapaakirkon kesäjuhlille Seinäjoelle, siinä samalla teimme pienimuotoisen kiertueen ja tapasimme ystäviä. Olimme reissussa kymmenen päivää (28.6.-7.7.) Kilometrejä kertyi 1476,1 (Järvenpää - Pori - Lempäälä - Tampere - Jyväskylä - Uurainen - Ähtäri - Lapua - Seinäjoki - Vimpeli - Järvenpää). Tapasimme 24 aikuista ja 16 lasta sekä lisäksi suurta joukkoa kesäjuhlaväkeä. Meillä ei ole moneen vuoteen ollut mahdollista tehdä kesälomareissua, kun kesäisin olemme olleet töissä ja / tai muuttaneet. Ystävien näkeminen - pitkänkin ajan jälkeen - oli erittäin virkistävää!

Kesäjuhlilla eri tilaisuuksista erityisen lähelle tuli lähetystapahtumassa Juha Yliniemen puhe, jossa hän kertoi perheensä lähetystyöstä ja kohtaamisesta buddhalaisen munkin kanssa.

Heinäkuun lopun ja elokuun nautimme kesästä, jatkamme omatoimista valmistautumista Thaimaahan ja luemme syksyn kandikurssille liittyvää ennakkolukemistoa. Elokuussa osallistumme Hangossa järjetettäviin Vapaakirkon lähetystyöntekijöiden virkistyspäiviin. On mukava päästä jälleen muutamaksi päiväksi tuttuihin maisemiin!

Kommentit