Ensisijaisesti...

Kuppi kahvia kotipihalla opiskelun lomassa.
Tänä vuonna arvostamme seuraavia asioita:
1. Lepo ja harrasteet
2. Valmistautuminen lähetystyöhön
3. Sukulaisten ja ystävien kohtaaminen

Neljän vuoden opiskelun sekä yö- ja viikonlopputöiden jälkeen on hyvä levätä kunnolla ja antaa aikaa itselleen. Lepo on myös tärkeää valmistautumista lähetystyöhön vieraan kielen ja kulttuurin pariin, jossa kaiken uuden keskellä saa varmasti pinnistellä.

Valmistautuminen lähetystyöhön muodostuu monista eri asioista. Yksi osa, opinnot, ovat jo onneksi takana. Elokuussa Vapaakirkko hyväksyi meidät läheteikseen ja nyt prosessimme on virallisesti käynnissä.

Valmistautumista on myös se, kun palvelemme Arkilla. Saimme seurakuntamme pastorilta tehtävän olla luomassa ja organisoimassa seurakunnan pienryhmätoimintaa yhdessä tiimin kanssa. Tällaisen prosessin läpivieminen ja pienryhmän johtajien kouluttaminen tuleekin olemaan erinomaista harjoitusta lähetystyötä varten. On innostavaa saada olla mukana suunnittelemassa ja ideoimassa. Jännä nähdä, mitä tämän vuoden aikana tapahtuu tässä asiassa.

Lullukin arvostaa lepoa.

Kommentit

  1. Joo toi parin vuoden lepojakso ennen uutta intensiivistä kautta on kyllä varmasti tarpeen ja terveellistä. Hienoa että teillä on nyt mahdollisuus siihen.

    VastaaPoista
  2. Ludvig edustavana!
    Kuten pariskuntakin.
    Hyviä suunnitelmia!

    VastaaPoista
  3. Luksusta... ja sopivasti haasteita. Tykkään teistä! :)

    VastaaPoista
  4. Arvo: Jep, lepo, tai ehkä pikemminkin itse luotujen aikataulujen kanssa eläminen tekee hyvää :) Tosin lepokauden pituudeksi jää käytännössä vaan vuosi, mutta eiköhän sekin riitä!

    Moshu: :)

    hanna: Niin mekin susta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mitä ajatuksia teksti herätti sinussa?